Arbeten

Programmering och layout

louizas.se/luxurybyloui

Frilansuppdrag inom programmering och Wordpress sommaren 2018.
– ”Mycket duktig och engagerad webbdesigner. Lägger ner sin tid och anpassar sitt jobb till kundens önskemål. Väldigt nöjd!”

louizas.se

Frilansuppdrag inom Wordpress och programmering sommaren 2018.
– ”Mycket duktig och engagerad webbdesigner. Lägger ner sin tid och anpassar sitt jobb till kundens önskemål. Väldigt nöjd!”

Redesing – fogelstad.org

Till en skoluppgift gjorde jag en ny design till en hemsida som i nuläget har en stark huvudfärg och mycket information. Min nya version är lättnavigerad med färre menyalternativ och två nedtonade nyanser av gult och blå/grönt för att ge en tidstypisk känsla men ge sidan en modern design.

Karin Johanna Maria – Design 2

I april 2018 gjorde jag om designen på bloggen. Från en natur-inspirerad design till en ljus och feminin design. Jag skapade också en traditionell sidopanel för att ge läsarna en bättre möjlighet att hitta intressanta inlägg. Bloggen fick också ett galleri där läsarna kan se utvalda bilder från inlägg. Galleriet är också ett sett för mig att visa mina bilder.

Karin Johanna Maria – design 1

Min första design till bloggen gjorde jag som mitt slutprojekt i år 1 av min utbildning. Designen var inspirerad av naturen med olika nyanser av grönt.

Så sjukt mycket bättre

Till skolprojektet Så sjukt mycket bättre gjorde jag designen och programmeringen till en samlingssida. Jag tog även bilder till projektet.

Designen gjorde jag i Photoshop och sidan är programmerad i HTML, CSS och jQuery.